2010. 07. 11.

Érdemrend

Legalábbis a férjem szerint. Bár én medálnak szántam. Nincs kizárva, hogy afféle freudi elszólás volt a részéről. Ugyanis ma van a harmincnegyedik házassági évfordulónk, és ennyi év után minden férjnek kijár minimum egy érdemrend. Ennek ellenére, ezt most mégis én fogom viselni. Készült hozzá horgolt nyaklánc és fülbevaló is - most már még kisebb (9/0-ás) gyöngyökből.
Azért, hogy válaszolni tudjak Panka kérdésére, munka közben igyekeztem figyelni a "titokra" - semmiképpen sem szorosan, de túl lazán sem szabad horgolni. Leginkább úgy tudnám meghatározni, hogy egyenletesen, könnyű kézzel forgatva a horgolótűt lehet elérni a legjobb eredményt. Persze, minden igyekezetem ellenére ez még nem a legjobb, de úgy érzem, jó úton járok, csak még több gyakorlás kell...

Inspiráció: Muttery - Felicia medálja Köszönöm.




8 megjegyzés:

  1. Tök szuper lett. Tényleg olyan érdemrendes, de pont ettől egyedi! :)

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos szettet alkottál! Nekem nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés
  3. Çokk güzel! Ben sizi izlemeye aldım. Sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim!
    Mutlu kalın. :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt, hogy "egyenletesen, könnyű kézzel" könnyen mondja olyas valaki, aki sok-sok éven keresztül gyorsabban (és sokkal szebben) kötött - természetesen kézzel -, mint egy gyakorlott kötőgép-kezelő.
    A befoglalt izé is az ásványbörzéről van?

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper szett, nekem is tetszik. Gratulálok.

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a hosszú - és minden bizonnyal szép és jó - házassághoz! Mindketten megérdemlitek az érdemrendet, hiszen manapság ez már egyre ritkább. A szett csodálatos, és miután én is most próbálgatom a horgolást, igyekszem követni a tanácsaidat, hátha egyszer nekem is sikerül!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...