2011. 11. 26.

Egyszerű lila

Varvara Netting all the way című könyve alapműnek számít már hosszú évek óta. Szépen végigvezeti a mintákat az egyszerűektől a bonyolultakig. Már sokszor végiglapoztam az elejétől a végéig, és vissza, de újra meg újra elbűvöl.
Ez az egyik legelső a sorban, az alapkészségek begyakorlására ajánlja a szerző. Sokan megfűzték már különböző színváltozatokban. Én is beálltam a sorba. Látszik rajta, hogy a "tanuló munkáim" egyike volt, és a fényképezésről is elmondható, hogy messze nem tökéletes, de néha kifejezetten hasznos, ha az ember előveszi a korábbi darabjait. Egyrészt emlékeztetőnek, hogy honnan indult, másrészt, hogy megmutassa azoknak, akik éppen csak most ismerkednek az alapokkal, hogy "miből lesz a cserebogár".
Szóval: tessék bátran elemezni, megállapítani, hogy mi az ami jó benne, mit kellett volna másképp csinálni, próbálkozni, és szebbet, jobbat fűzni. Legfőképpen nem feladni, mikor az első kísérletnél nem sikerül megközelíteni a mintául választott alkotást, és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
(Bocs, hogy ma ilyen nagyon tanító nénisre sikerült a szöveg...)




4 megjegyzés:

  1. De hol látszik?...én semmi, de semmi hibát nem látok benne...és a színe is gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Ez tanuló darab? Ha Te írod biztosan, nekem hibátlannak látszik, és LILA!!!! Ami ugyebár - számomra - a színek legszebbike :))) Jó az ízlésed:)))) is!

    VálaszTörlés
  3. Me encanta, es un trabajo maravilloso...

    VálaszTörlés
  4. Szeretnék én ilyen tanuló darabot készíteni:))))Fantasztikus színe van!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...