2012. 01. 09.

Őrangyal nagyestélyiben

Azt hiszem, megint hosszú mesét kell mondanom.

Általában amikor a családom a születésnapom, a névnapom vagy karácsony előtt megkérdezi, hogy mit szeretnék kapni, sose jut eszembe semmi értelmes. Szegények meg találgathatják, hogy minek is örülnék.
Tavaly januárban gyöngyös oldalakat nézegettem a neten, és amikor Amy Waldman-Smith honlapjára tévedtem, úgy döntöttem, hogy változtatok ezen a gyakorlaton. Egyszerűen beleszerettem az angyalaiba... Szóval megküldtem a linket a lányaimnak meg a férjemnek, rájuk bízva, hogy mit kezdenek az információval - mégiscsak jobb, ha nekem is meglepetés lesz.

Augusztusban, a születésnapomon tényleg meglepődtem. Kaptam egy borítékot, benne néhány fényképpel, ami az ajándékomról készült, ami akkor már úton volt hozzám, de a postát, ugye, nem lehet sürgetni. Lassan teltek a napok, amíg megérkezett a csomag. Annál nagyobb volt az örömöm, amikor kibontottam.
Csodásan nézett ki az a lámpagyöngy angyal, amit Amy készített nekem.

Már a fényképek alapján elkezdtem tervezgetni, hogy mi is legyen a személyes őrangyalom pontos feladatköre. Többféle ötlet fontolgatása és egyik-másik kipróbálása után "nagyestélyit" kapott, ami méltó keretet ad neki. Végigbóklásztam Budapest gyöngyös boltjainak legalább a felét (pedig az sem kevés), mire minden hozzávalót összegyűjtöttem. A gyöngykupakot csak megrendelni lehetett. Két hét telt el, mire megérkezett, de megérte várni, mert az eredménnyel nagyon elégedett vagyok.

Természetesen, a "viselete" ellenére számos hétköznapot is velem tölt. Íme, ez lett belőle:



És így nézett ki az első találkozásunkkor:






Amy, thank you very much. This angel is really amazing. I love it!

15 megjegyzés:

  1. Ezért szeretek hozzád benézni! Mindig valami egyedit és gyönyörűt készítesz és hozzá olyan jól tudsz "hátteret" mesélni , hogy csak ámulok !
    Meseszép lett az angyal ruhája!!!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem írói vénával is bírsz, kétségem sincs felőle. Az őrangyalod imádni való, és ahogyan felöltöztetted", az telitalálat! Minden keresgélésért kárpótol a tökéletes végeredmény!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, csodás nyaklánc lett! Gratulálok

    VálaszTörlés
  4. Rendkívül különleges ez az angyal!
    Tökéletes összhangban van a lánccal!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép ajándékot kaptál és csodásan felöltöztetted!

    VálaszTörlés
  6. Amikor először írtam Amynek, azt válaszolta, hogy az utolsó angyal kb 3 éve elkelt, és azóta nem is csinált többet, de ha megmondjuk, milyet akarunk, szívesen csinál olyat. Valahogy megpróbáltuk kihúzni az ünnepeltből harapófogóval, hogy milyet szeretne pontosan, azt össze-gimpeltük a korábban eladott angyalkák képeiből, és ez lett belőle. Szerintem is jó lett, a rucijával együtt meg különösen...

    VálaszTörlés
  7. Ez a nyaklánc valami hihetetlen lett!Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű ez azaz angyal is, hát még a ruha, amit kapott tőled! Megértem, hogy ennyire ragaszkodtok egymáshoz :-)))

    VálaszTörlés
  9. Szépséges az angyal, és fantasztikusan gyönyörűszép ékszerré varázsoltad!!!!!
    :-)

    VálaszTörlés
  10. Még a lélegzetem is elállt....nincsenek rá szavak!

    VálaszTörlés
  11. Ez egyszerűen meseszép!!! Gyönyörű az angyalka, és álomszépen öltöztetted fel a nagyestélyivel!

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű ajándékot kaptál és gyönyörű nyakláncot készítettél belőle!!

    VálaszTörlés
  13. Micsoda ajándék! Az álom valóra vált!

    VálaszTörlés
  14. Valami eszméletlen jó lett!!! Nem csak az angyalra gondolok (bár gyönyörű darab, nem csoda, hogy beleestél), hanem olyan tökéletes nyakláncot komponáltál hozzá, hogy nem is tudok ennél jobbat elképzelni sem!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...